Micròfons de cable

/Micròfons de cable: SANKEN
Micròfons de cable: SANKEN 2017-08-28T09:42:11+00:00

SANKEN

CS-1

El CS-1e és la solució de Sanken a una gran demanda per part de molts enginyers en les indústries de vídeo i cinema. Aquest micròfon de canó s’oculta fàcilment de visió de la càmera a causa de la seva curta longitud de només 181.5mm. El CS-1e és molt directiu i proporciona un excel·lent so en una àmplia varietat d’aplicacions professionals.

Fitxa tècnica

2200dia

(NET+IVA)

CS 3

El CS-3e es destaca entre els micròfons de canó, ja que manté la directivitat en un rang de freqüència extremadament àmplia, especialment en les freqüències baixes. A causa del seu disseny únic, el CS-3e és  ideal per al seu ús en aplicacions difícils, com ara posicions properes al sostre o llocs pròxims a una càmera sorollosa. Fins i tot en aquestes situacions difícils, l’equip excel·lent i el rebuig posterior del CS-3e ajuda a capturar només el diàleg orientat i sense problemes de reverberació ambient.

Fitxa tècnica

2500dia

(NET+IVA)

CSS 5

Primer micròfon de canó estereo del mon. Tres maneres de funcionar, mono, stereo i wide stereo commutable. Excel·lent rebuig posterior als 180 graus, fins i tot en baixes freqüències. Compatibilitat mono-estèreo.

Fitxa tècnica

4500dia

(NET+IVA)