Micròfons de cable

/Micròfons de cable: SENNHEISER
Micròfons de cable: SENNHEISER 2017-09-01T14:06:02+00:00

SENNHEISER

Coeficient

e835

Micròfon cardioide dinàmic dissenyat per veu. Produeix un so sòlid que retalla bé els grans volums d’escenari. Previst per a enregistrament semi-professionalsi aplicacions de so en viu.

Fitxa tècnica

500dia

(PVP+IVA)

MKH-416

El MKH 416 és un micròfon de semi-canó i la seva excel·lent direccionalitat i disseny compacte i rebuig a la retroalimentació fan del MKH 416 un magnífic micròfon versàtil per a cinema, ràdio i televisió.

Fitxa tècnica

2000dia

(NET+IVA)

MKE 2

D’alta qualitat, micròfon de solapa amb clip omnidireccional sub-miniatura. Per a totes les àrees de treball en viu. Compleix amb les més altes exigències en la qualitat del so i robustesa.

Fitxa tècnica

750dia

(PVP+IVA)

HS-2 EW

El HS 2 és un micròfon de diadema omni-direccional que munta una càpsula MKE 2. Perfecte per transmissors de butxaca sense fil amb petaca.

Fitxa tècnica

1500dia

(PVP+IVA)

Design

e-604

Micròfon cardioide dinàmic per a instrument de percusió. Transmet alts nivells de pressió sonora sense distorsió. Incorpora un clip per facilitar la subjecció.

Fitxa tècnica

750dia

(PVP+IVA)

Design

MD-421

Extremadament versàtil, robust llegendari micròfon cardioide. Fàcil maneig a causa de la directivitat pronunciada. Reproducció de so clara per a la majoria de les condicions de gravació i aplicacions de radiodifusió. Cinc posicions de control de greus.

Fitxa tècnica

15dia

(PVP+IVA)

MKE 40 EW

Standard en micròfons de solapa cardiode d’alta qualitat per plató i llocs on el protagonista és la veu per sobre de tot.

Fitxa tècnica

750dia

(PVP+IVA)