Micròfons de cable

/Micròfons de cable: SHURE
Micròfons de cable: SHURE 2017-08-28T09:42:12+00:00

SHURE

Coeficient

SM 57

Micròfon dinàmic cardioide molt versàtil per oferir una producció neta d’instruments amplificats i acústics. Perfecte per a aplicacions tant d’enregistrament com de reforç de so.

Fitxa tècnica

500dia

(PVP+IVA)

SM 58

Aquest micro vocal, autèntic estàndard, ofereix una reproducció vocal neta i càlida. És la primera elecció per a molts intèrprets a tot el món.

Fitxa tècnica

500dia

(PVP+IVA)

Beta 58

Micròfon dinàmic vocal, amb una resposta en freqüència personalitzada per accentuar les veus i un patró supercardioide per a un major aïllament d’altres fonts de so.

Fitxa tècnica

1200dia

(PVP+IVA)

Beta 56

Un micro compacte per a bateria dissenyat per captació propera de caixes i timbals. El seu disseny supercardioide ofereix el màxim aïllament respecte a altres sons de l’escenari.

Fitxa tècnica

1200dia

(PVP+IVA)

Beta 52

Aquest micro resulta perfecte per a músics professionals que estan buscant un micro per al seu bombo, baix amplificat o acústic. Aquest micro li ofereix la qualitat i resistència necessaris tant per al directe com per a l’estudi.

Fitxa tècnica

1500dia

(PVP+IVA)

SM 81

El SM81 és l’elecció perfecta per als músics professionals o tècnics de so que vulguin un micro per a instruments acústics com pot ser una guitarra acústica, piano o plats. Inicialment ha estat dissenyat per al directe però gràcies a la seva alta qualitat també pot ser usat en estudi.

Fitxa tècnica

2000dia

(PVP+IVA)

Beta 91

Micròfon de condensador semi-cardioide de superfície, optimitzat per bombos i altres aplicacions de baixes freqüències.

Fitxa tècnica

2100dia

(PVP+IVA)