Lloguer d'equips audiovisuals

És necessari trobar el proveïdor adequat per a les seves necessitats de lloguer d’equips audiovisuals. En Lloguer Audiovisual oferim tant lloguer d’equips audiovisuals com material audiovisual. Això significa que si està buscant llogar material audiovisual per al seu esdeveniment, avisi’ns ja que disposarem de tota mena d’equips que pugui necessitar. Pot descobrir totes les marques que oferim gràcies al nostre extens catàleg.

També pot enviar-nos una llista de les seves necessitats o rider i li proporcionarem un pressupost. També pot cridar-nos per a rebre aquesta o qualsevol altra informació i fins i tot pot enviar-nos un mail des del nostre formulari de contacte.

Lloguer de material audiovisual

Hi ha moltes opcions per a triar. Pot triar un dels nostres micròfons de lloguer, altaveus de lloguer, intercoms de lloguer que ja conegui prèviament o llogar un d’una marca que sempre has volgut provar, tal vegada et sorprèn perquè només treballem amb primeres marques del sector audiovisual professional.

La nostra modalitat és sol lloguer, no oferim muntatge de l’equip audiovisual, per això els nostres preus són dels millors en el mercat de lloguer audiovisual, i com podràs observar la nostra relació qualitat preu és immillorable.

Lloguer audiovisuals Barcelona

La nostra seu està a Barcelona, però oferim un servei de transport pel que no t’hauràs de preocupar en absolut per si arribem a la teva ciutat, tingues per fet que el nostre servei de lloguer audiovisual arribarà.