Filter products Showing all 132 results
Categories
Marques

Lloguer de Micròfons

Una enquesta recent va mostrar que el 93% de les persones creu que els micròfons inalámbrics han millorat amb els anys, i no és una coincidència. Lloguer Audiovisual ofereix una àmplia selecció de micròfons sense fils de qualitat per a satisfer totes les seves necessitats, des d’esdeveniments corporatius fins a representacions teatrals.

Lloguer de micros

Usem les millors marques per a assegurar-nos que la qualitat sigui la millor i la seva veu soni clara i nítida al mateix temps, Sennheiser, Shure, Electro-*Voice, etc. Descobreixi la nostra gamma de micròfons professionals a preus molt econòmics en la nostra pàgina de lloguer de micròfons de tota mena.

Creiem en la comoditat dels micròfons inalàmbrics, per això tenim adaptadors perquè els nostres clients puguin convertir qualsevol micròfon que posseeixin en sense fils.

Millors marques de micròfons per a llogar

Els micròfons sense fils que oferim l’ajuden a adaptar-se a les seves pròpies necessitats i requisits pressupostaris. Des d’un sistema professional amb micròfon de mà, de solapa o de diadema inclòs, fins a sistemes professionals complexos els trobarà en Lloguer Audiovisual.

Lloguer de Micròfons per a professionals

Els micròfons capturen el so d’una actuació en viu li permeten amplificar-lo.