Filter products Showing all 9 results
Categories
Marques

Els nostres equips de lloguer, ja siguin auriculars per a esdeveniments, empreses o particulars consten amb una qualitat excel·lent cadascun d’ells, tenint en el nostre catàleg marques molt reconegudes del sector.

Tenim auriculars per a diversos propòsits, ja sigui per a capacitació professional, vulgui usar-los en esdeveniments privats, quan realitzi presentacions o com a sistema de inear professional. També disposem d’accessoris per a esdeveniments quan necessitis un parell d’auriculars.

Lloguer d’auriculars per a esdeveniments

Els auriculars són un dispositiu que s’utilitza per a escoltar música, veu o altres enregistraments de so. Aquest dispositiu està connectat a una font d’àudio, generalment una font de so, amb l’ús d’un cable.

Els auriculars són coneguts com un dels invents més importants dels temps moderns. Són molt buscats per les persones que estimen la música i volen escoltar les seves cançons favorites mentre viatgen o a casa. Els auriculars també s’utilitzen en botigues, biblioteques, ràdios, etc.

Els auriculars han estat un invent revolucionari per a la indústria de la música. No sols han ajudat les persones a gaudir de la música, sinó que també han obert noves vies per a la indústria. Els auriculars s’han convertit en una necessitat en el món actual, ja que ens ajuden a gaudir de les nostres cançons favorites i a insonoritzar-se del soroll entorn.