Filter products Showing all 4 results
Categories
Marques

Lloguer Audiovisual té la possibilitat de llogar altaveus per a esdeveniments corporatius, festes i celebracions (noces, concerts, reunions d’empresa…) que garantiran l’èxit de cada projecte.

Volem assegurar-nos que vostè i el seu client gaudeixin del nostre equip de so. Si ho desitgen, ho configurarem amb anticipació per a assegurar-nos que obtingui el millor so possible per al seu esdeveniment.

La gamma d’altaveus de lloguer de Lloguer Audiovisual crearà una experiència d’àudio memorable per al seu client.

Lloguer d’altaveus per a esdeveniments

Sempre ens esforcem per brindar la millor experiència possible i és per això que la majoria dels nostres altaveus consten amb les tecnologies més capdavanteres del mercat actual. Com a models moderns amb totes les últimes característiques, tenim equips autoamplificats professionals, altaveus a bateria amb Bluetooth, SD, USB, altaveus a bateria…

L’ús d’altaveus de lloguer ha crescut en els últims anys. La tendència actual en la indústria és llogar un altaveu per a un esdeveniment específic o ocasió formal. No és rar trobar personal que sigui un orador professional i se li pagui per parlar en esdeveniments. Hi ha moltes raons per les quals les persones poden necessitar altaveus de lloguer:

  • Cobrir esdeveniments corporatius en el que es necessita una qualitat de so professional.
  • Celebracions i festes en les quals és imprescindible un entorn musical de qualitat.
  • Reunions i concerts de primer nivell en el qual el so ha de ser nítid i professional.